6è EP - L'Assumpció

dimecres, 23 de desembre del 2020

UN TAST DEL PRIMER TRIMESTRE A 6è A

Estimades famílies:

Hem tengut un primer trimestre de canvis, de mascaretes, de gel hidroalcohòlic i distanciament. Però, així i tot, no hem perdut l'il•lusió per seguir aprenent. 

Encara que no ho sembli, tres mesos donen per fer moltes coses i m'agradaria presentar-vos algunes de les moltes coses que feim durant el dia a dia a l'aula.

FESTES DES VERMAR - SA VERMADA

Tot just començar el trimestre vàrem voler celebrar Sa Vermada recreant un raïm ben gran.

A més, cadascú va decorar la seva capsa de cartó i allà és on guardam totes les tasques i creacions que feim durant el dia a dia.


DINÀMIQUES DE GRUP

A causa de la situació actual, i seguint el lema d'aquest any de l'escola: AGERMANATS MÉS QUE MAI, a les classes de tutoria duim a terme diverses dinàmiques per conèixer-mos a nosaltres mateixos (gestió d'emocions, caràcter, relacions intrapersonals, etc.), per conèixer als que estan al nostre costat (cohesió de grup) i per conèixer el món que ens envolta (visites de persones com Joan Reinoso, qui va venir a explicar-nos la seva experiència i la seva manera de veure la vida).





TOTS SANTS / HALLOWEEN

Per Tots Sants / Halloween vàrem fer diverses activitats i una d'elles va ser pintar amb sal. Així, cadascú va dibuixar una carabassa i li va donar el seu toc personal amb els colors de la témpera mesclada amb aigua.



VISITA A L'ESGLÉSIA DE SANTA Mª DE ROBINES

Dia 1 de desembre vàrem visitar l'església de Santa Maria de Robines. Na Maria Coll ens va recordar anècdotes i històries de la nostra església i també ens va ensenyar moltes coses interessants que no sabíem.





SORTIDA A PEU AL COLL D'EN SIMONET

El passat divendres 18 de desembre vàrem dur a terme una sortida a peu fins al Coll d'en Simonet amb el grup de 6è B. Ja teníem ganes de respirar aire pur i desconnectar un poc de l'escola!

A més, vàrem tenir un petit entrebanc i la sortida va acabar amb la visita dels bombers i els serveis d'emergència. Tot i això, afortunadament, na Nilu ja s'està recuperant i nosaltres tenim una anècdota més per contar.

 







LIPDUB NADALENC

Aquest any, com a felicitació nadalenca a causa de la situació actual, els nins i nines d'Educació Primària de l'escola van decidir felicitar el Nadal a les famílies d'una manera molt especial, gravant un Lipdub! I nosaltres no hi podíem faltar.




Finalment han arribat les festes de Nadal i, per aquest motiu, hem creat una felicitació i una poesia nadalenca un poc diferents. Esperam que vos agradin!😁

 POESIA 6è A 

Ja ha arribat el Nadal
menjarem pollastre i torró,
els Reis ens duran un regal
i també molt de carbó. 

Aquest any no ens podem abraçar
i la mascareta ens hem de posar,
esperam que el 2021
no sigui tan dur.


A més, vos volem desitjar un Bon Nadal i feliç any nou amb aquesta coreografia: 


BON NADAL I FELIÇ 2021🎄🌈

Aina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.