6è EP - L'Assumpció

dilluns, 20 d’abril del 2020

Tasca del 20 al 24 d'abril

Hola estimats!

Com heu passat aquestes vacances de Pasqua? Heu fet panades, crespells i robiols? Heu aprofitat per jugar, mirar pel·lis...? Estic segura que sí.

 Si heu aconseguit els 10 reptes solidaris , avisau-me per correu i vos enviaré un diploma que vos acredita el fet d'haver-los aconseguit tots.

Mirau de  enviar-me  una paraula que per vosaltres signifiqui solidaritat i podrem fer una entrada al bloc amb totes les vostres paraules.

Aquesta setmana toca posar-se les piles un altra pic i fer un poc de feina .
Com hem fet les altres setmanes vos anirem afegint les feines a fer. És molt important fer-les , ja que és l'única manera que tenim per saber si seguiu conectats amb l'escola.

Ànims que no vos durà molt de temps. 

MATEMÀTIQUES

Mirau aquests videos que vos ajudarà a fer les activitats.

https://www.youtube.com/watch?v=yeausD9hEGY
https://www.youtube.com/watch?v=_y5N1n4vXzE

Activitats 1,2,6 i 7 pàg: 140-141



LENGUA

A partir de esta semana , os iré enviando fichas para ir repasando lo visto anteriormente e ir refrescando la memoria. Las actividades , tanto podéis imprimir la ficha , como hacerlas en el cuaderno.
Gramática:
El sustantivo: clases, género y número

https://assumpcio-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/melias_assumpcio_fecib_net/EQXX_-FcS-FEq_pVFLbn0RYBIt-acs_XAZttWu-OXCSwfA?e=ntc2wq

E.F

Vos deix aquí, una serie de jocs que podeu posar en pràctica amb els germans o pares que poden ser divertits i al mateix temps feis un poc d'exercici. Que cada un posi en pràctica aquells que poden fer, ja que n'hi ha que no se podran dur a terme. Tot dependrà de l'espai que tengui cada un a casa seva.


CATALÀ + ART + MÚSICA

Com bé sabeu, dijous és dia 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Aquí vos propòs una tasca interdiciplinar.
- Escolta i canta la cançó "Sóc el drac" i completa la fitxa de llengua. Aquesta fitxa és de repàs de continguts explicats a classe. Pots consultar els apunts del quadern i l'apartat d'ortografia. Data d'entrega: dimarts

- Observa l'Auca Sant Jordi en la qual et recorda la llegenda de Sant Jordi. Ara et propòs un Sant Jordi diferent. Escriu una història diferent a la que ja coneixes d'un full aproximat de llargària. Pensa que en ella hi ha d'haver diàleg dels personatges. Data d'entrega: dimecres.

- Representa la història que tu has inventat mitjançant una auca.  Data d'entrega: divendres.

Si tens ganes de cantar més cançons relacionades amb Sant Jordi, ves al bloc de Recursos Musicals i en l'apartat de cançons
en trobaràs un bon grapat.

SOCIALS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.