6è EP - L'Assumpció

dilluns, 23 de març del 2020

ORGANITZACIÓ SETMANA 2

Com va nins !!! ja hem passat una setmana i encara ens queda un poc més per veurer-nos. Esper que estigueu animats i no massa avorrits. Vos deix la tasca que podeu anar fent al llarg de la setmana. a mida que la tengueu feta me la podeu anar enviant. No espereu a lo darrer que teniu molt de temps i això també vos serveix d'entreteniment.

Matemàtiques:
https://www.youtube.com/watch?v=antZqj9ePys
https://www.youtube.com/watch?v=LVHo5xvsvO0
Vos deix aquests enllaços que vos serviran per fer les activitats
 1,2 i 3 pàg 112 

https://www.cerebriti.com/juegos-de-c%C3%A1lculo/tag/mas-recientes/
En aquest altre enllaç hi ha jocs de càlcul per practicar una mica.

Lengua:
En la página 113 del libro encontrareis el recuadro de la entrevista con algunos consejos para hacerla. Haced una entrevista a algún miembro de vuestra familia , os grabais y me la mandais.

http://www.cristic.com/5o-y-6o-de-primaria/castellano/ En este enlace hay juegos donde podréis practicar desde gramática a ortografía.

Català: 
Crea un futllet publicitari d'un objecte inventat( El futllet ha de dur un títol/logo cridaner, una imatge, unes oracions curtes que et motivin a comprar-ho i tel.correu de contacte). LLavors, enregistra't fent L'anunci publicitari d'aquest producte. (durada aprox. d'un minut i mig). En tenir-ho llest, envia'm una foto del futllet, el guió escrit de l'anunci (ves en compte amb les faltes) i el vídeo de l'anunci. M'ho pots enviar DIVENDRES.

Naturals:
Aquests dies podreu entrar als vostres projectes de naturals i veure els vídeos que vos suggeresc anant al següent enllaç: 
https://projectes.santillana.cat/  Una vegada haver entrat a la pàgina mitjançant aquest enllaç, aniràs a "ENTRAR" i escriuràs a  

Usuari:              santillana 
Contrassenya : santillana 
Aquí,(on diu els meus projectes, amb la fletxa de la dreta cerques i tries el teu projecte i ja et podràs sumergir dins la gran oferta de recursos que hi ha. 
Explora els recursos que trobaras. Ves provant els experiments que et sugereixen i m'envies el video dels experiments que has provat.

Socials:
Activitats Ciències Socials 6è:

1- Indica les comunitats per les quals s'estenen les costes: cantàbrica, atlàntica gallega, atlàntica andalusa, mediterrània del sud i mediterrànea de l'est.
(consulta mapes pàgines 16, 17 i 24)

2- Escriu les característiques del relleu i de les costes de l'arxipèleg balear (pag.18)

3- Aconsegueix fotografies a Internet o postals de: costes molt retallades com la de Galícia, altes i rocalloses com la costa cantàbrica o la costa del nord de Mallorca, baixes i arenoses com la badia d'Alcúdia o la del Golf de Cadis.

4- Escriu les característiques del relleu i de les costes de les Illes Canàries (pag.19)

5- Activitats 1-2-3-4. (pag. 19)

6- Escriu el significat de:
Península, altiplà, serralada, depressió, arxipèlag, cim, litoral
(Consulta Internet o un diccionari)

Llegiu amb atenció la informació del llibre.
Valorau l'ordre, la netedat, així com la cura de l'ortografia.

Ànims!

English:
Hi guys, I hope you are well! For these week you have to do a writing activity.
Explain "What will you do the first weekend after the quarantine?" (250 words min.) Remember to make an introduction, nice letter, a tittle, a drawing...

Música: 
- Aquí tens un enllaç amb el qual podràs gaudir de bona música. T'atreveixes a dir quina peça sona? audició 1
- Ara, a veure si ets capaç de dir quins instruments interpreten la següent obra musical. audició 2 Segur que la coneixes?