6è EP - L'Assumpció

divendres, 8 de juny del 2018

Reformam la piscina de ca n'Arabí

Reformam la piscina de ca n'Arabí és el títol del nostre projecte que hem duit a terme aquest darrer mes. 

   El plantejament fou : "les piscines de ca n'Arabí tenen pèrdues i en breu necessitaran una reforma que implicarà enrajolar de bell nou, omplir les piscines i millorar la gespa. Per això, els diferents constructors tendran un plaç per presentar un pressupost a l'ajuntament." Nosaltres ajudarem a un constructor, en Joan Bestard, pare de na Laia, a fer aquestes tasques però abans haurem d'aprendre uns conceptes matemàtics.

   Per començar a fer feina ens hem distribuit amb sis grups de treball on cada membre ha tengut un rol i llavors hem pensat què necessitàvem saber i ens hem posat en marxa per a trobar un producte final, el pressupost.

   Al llarg del projecte, hem treballat valors que suposen el treball en equip com respecte, autonomia, empatia...; hem anat a prendre mesures a Ca n'Arabí amb els diferents estris necessaris; hem après conceptes matemàtics com perímetres, àrees i volums; hem treballat l'expressió escrita mitjançant el diari reflexiu de cada sessió on anàvem anotant el que fèiem i com havia anat cada sessió; hem dibuixat plànols; i hem fet pressuposts cercant informació als ordinadors sobre preus de rajoles, gespa i aigua. 

   Ha estat una bona manera d'aprendre; Ens ha agradat molt l'experiència de ser mini mestres d'obra;
Hem après molt i ha estat molt interessant; Ens hem hagut d'ajudar els uns als altres; Hem fet un bon treball en equip; Hem après moltes coses de manera diferent i divertida;... 
Aquestes han estat algunes valoracions que han fet els diferents grups de treball a l'hora de fer l'autoavaluació i la metacognició, tan important perquè tots siguem conscients del que hem après.















I en acabar el projecte, ha vengut en Joan i li hem entregat els diferents pressuposts.

Tan de bo els puguis fer servir algun dia! 







Moltes gràcies a Ca n'Arabí per obrir-nos les portes i a tu, Joan Bestard, per sempre estar dispost a col.laborar amb nosaltres!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.